Rakas Päiväkirja.....

Joululoma! Wippii!

21.12.2007 11.12 - henkilökohtaiset 

Keskiviikko yöllä alko joululoma, vihdoinkin. Mä sain kauhukseni kuulla, että loma on vaan kaks ja puol viikkoa. Hirveetä! Sitten sen jälkeen pitäis taas jaksaa olla koulussa melkeen puol vuotta. Ei jaksa! Ehkä mä kehitän itelleni jonkun vakavan taudin. Tai katkasen jalkani.

Jouluaattoon on enää kolme päivää (jos tämä päivä lasketaan mukaan, nyt on vasta aamu)! Jippii! Ensimmäistä kertaa piiiiiitkään aikaan mulla ei oo mitään tietoa mitä mä saan lahjaksi. Mä en tiedä yhtä ainutta asiaa.

Mun pitäisi loman aikana kirjottaa kaks sivua tosi pientä tekstiä Suomen sisällissodasta. Mä sain historian kokeista vähän huonot numerot (= 5 molemmista), joten opettaja anto mun tehä aineen, että mun numero paranis... Mun pitäis pistää siihen mukaan mun omia mielipiteitä ja kertoa että miksi siitä puhutaan eri nimillä ja ketkä käyttää mitäkin nimeä. Vaikeeta, tosi vaikeeta... Ehkä mä siitä jonkun seiskan saan...

Mä latasin eilen mun koneelle eMulen, jolla voi ladata netistä musiikkia, leffoja, kuvia, videoita ym. Se on ihan hyvä ohjelma. Se vaan on ärsyttävää, että mun tietokoneen äänikortissa (tai jossain, en mä tiedä, iskä sano jotain äänikortista) on jotain vikaa, eikä se suostu soittamaan niitä, tai siis ne äänet ei kuulu. Se on ihan tajuttoman ärsyttävää. Mä latasin vaikka mitä, Anna Abreuta, Arvil Lavingea, Aron Carteria, Jukka Poikaa, Anne Hathawaytä ja Smurffeja :D. (Tosta taas tajuaa miten surkea musa maku mulla on, mutta en mä sille voi mitään, mä tykkään siitä mistä tykkään). Ja nyt mä en voi kuunnella mitään niistä!! Pyh. Ja iskä on vaimonsa ja vauvansa kanssa, eikä sillä oo aikaa tulla korjaamaan  sitä äänikorttia. Oikeesti, siinä menis enintään puol tuntia, eikä sillä muka oo aikaa tulla tänne korjaamaan sitä! Me asutaan alle kymmenen kilsan päässä siitä!

Mua ärsyttää.

 

Comment

Add comment

Comments are moderated by the author and are not visible on the site immediately.

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu