Rakas Päiväkirja.....

Joulun odotusta

15.12.2007 23.27 - henkilökohtaiset 

Mä tajusin just että joulu on vähän reilu viikon päästä! Mulla on onneksi ostettu lahjat jo kaikille, eikä niistä ole stressiä enää. Mä ostin lankakerän, josta mun oli tarkotus tehdä mun pikkusiskolle kaulaliina, mutta mullahan on aikaa enää viikko! Ja mähän olen niin patalaiska, että enhän mä sitä valmiiksi saa.
Tänään mulla on ollut vähän parempi olo taas, enkä mä ole mitenkään hirveän surullinen, mutta ehkä se siitä vielä muuttuu, kun joku typerä meidän luokkalainen tyttö sanoo taas jotain ilkeästi.
Osasyy siihen, että mä olen tänään vähän onnellisempi, on se, että mä tajusin miten paljon mun koirani rakastaa mua. Niin pieni asia. Kun mä olin saamassa sitä koiraa (meidän 3. koira), mä sanoin kaikille, että se on sitten MUN koira (sijoituspapereissakin lukee niin), ja mä haluan että se tykkää musta eniten (niin lapselliselta kuin se kuulostaakin). Nyt kun se on ollut meillä jo melkein kaksi kuukaautta, niin se palvoo mua. Se seuraa mua kaikkialle ja muutenkin osottaa että se tykkää musta. Ei se muille sillä tavalla ole. Se on vaan jotenkin niin ihanaa. Mä en kestäis jos sille tapahtuis jotain.
Meillä on koulua enää 3 päivää. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona on vielä koulua, ja keskiviikko iltana joskus klo. 10 meillä alkaa joulujuhla, ja se loppuu kolmelta yöllä. Siellä on yleensä ollut ihan kivaa.
Tänään mä tein toffeeta. Mä oon nyt reilun viikon sisällä tehny sitä kolme kertaa. Se vaan on niin hyvää... Tällä kertaa se vaan meni ilmeisesti pilalle. Höh. No jaa, ehkä mä kestän sen.


Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu